Скандалите и умора от управлението на ГЕРБ са причините за

...
Скандалите и умора от управлението на ГЕРБ са причините за
Коментари Харесай

Скандалите и умора от управлението са причина за спада на ГЕРБ

Скандалите и отмалялост от ръководството на ГЕРБ са аргументите за записания спад в ръководещата партия. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ социологът Кънчо Стойчев, изпълнителен шеф на третата по големина компания в осведомителната сфера в световен мащаб TNS, както и съосновател на „ Галъп Интернешънъл “, по отношение на проучване на социологическата организация, съгласно което се изравняват позициите на Българска социалистическа партия и ГЕРБ и даже левицата придобива моментна по-изгодна позиция.

„ Става дума за комплекс от неща, за струпване и за отмалялост, както и за съответни мотиви. За страдание, те не са един, два или три. Като че ли в последния месец, месец и половина, мотивите за кавги, и то за оправдани кавги, бяха прекомерно доста. Не приказваме към този момент за това, което представители на ГЕРБ назовават компромати. Компромат е нещо, което не съществува като факт, лъжа е. Последните кавги са изцяло истина, защото започнаха редица прокурорски инспекции, разнообразни органи в страната се задействаха “, изясни социологът.

Кънчо Стойчев предвижда, че предизборната акция за евроизборите ще бъде оспорвана, само че няма да господства отрицателното. Споровете ще са разгорещени, само че това не значи враждуване – това изпълва дебата със наличие, изясни социологът.

Очакванията са за изборна интензивност от 2.5 млн. души, сподели още Кънчо Стойчев и добави, че това не е толкоз ниска интензивност, поради обстоятелството, че статистиката е удостоверила, че българите публично са под 7 млн.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР