Скандален запис от заседание на парламентарната група на „Демократична България“

...
Скандален запис от заседание на парламентарната група на „Демократична България“
Коментари Харесай

Поредното доказателство, че преговорите за съставяне на кабинет са абсолютен фарс

" Скандален запис от съвещание на парламентарната група на „ Демократична България “ е следващото доказателство, че договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат са безспорен фарс. Демократична България разискват по какъв начин да завоюват време до 15 август, с цел да овладеят КЕВР и “бухалката” КПКОНПИ “.

Това написа в профила си във Фейсбук водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка изтекля запис от закрита среща на депутати от Демократична България, на която съпредседателят на Демократична България Христо Иванов дава оценката си за процеса по договаряния за сформиране на кабинет.

„ Изтеклият диалог удостоверява казаното в декларацията на Движение за права и свободи, че изборът на Бойко Рашков за началник на КПКОНТИ е обезпечаване на самобитна бухалка против политическия конкурент от страна на ръководещите. Нещо повече - Христо Иванов разкрива, че в " Продължаваме промяната " има две крила - парламентарно и на Лена Бориславова, всяко от които гледа единствено личния си интерес.

А най-скандалното е, че договарянията за сформиране на кабинет са лицемерни и проформа, с ясното схващане, че третият мандат е единствено механически, както споделя Христо Иванов.

А до момента в който залъгват обществото със словесни еквилибристики, че договарят за спасяването на страната от тежките рецесии, в действителност към този момент се готвят за избори. Даже са си определили датата – 16 октомври “, написа още Карадайъ. От Движение за права и свободи упорстват президентът Румен Радев незабавно да насрочи предварителни избори.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР