Скандален университетски преподавател по право, свързан с модела КОЙ, се

...
Скандален университетски преподавател по право, свързан с модела КОЙ, се
Коментари Харесай

Само във Фрог: Скандален преподавател, свързан с КОЙ, се хвали в клип, че спечелил 50 бона от лотарийна игра

Скандален академични учител по право, обвързван с модела КОЙ, се хвали в рекламен клип, че откакто търкал талонче, спечелил 50 бона. Става дума за небезизвестният Чавдар Стоянов, който през лятото нашумя около величествен секс скандал с пердах на камшици и мастурбиране.
Читатели на Фрог нюз сигнализираха възмутени за озадачаващото видео с късметлията Стоянов, което сега се върти нонстоп в офисите на известна компания за разплащане на сметки. Преподавателят дълго време се изявяваше като създател във вестниците на Делян Пеевски. В анализите си самоотвержено защитаваше политическата позиция и ползи на корпулентния предприемач. Именно този факт предиздвикал хората да се усъмнят в истинността на клипа за спечелилият мъж.

През лятото на тази година стана ясно, че Чавдар Стоянов е станал клиент на прокуратурата. Повдигнато ме бе обвиняване за насила и полово задоволство с лице от същия пол. Според обвиняването, от него се оплакали двама мъже. Единият от тях даже бил заставен да се съблече гол, да прави лицеви опори и да понася камшични удари по голия си тил, до момента в който Стоянов мастурбирал и удовлетворявал половото си предпочитание. Така преподавателят тествал изпитвания дали става за персонална защита. Още през 2015 година името на Чавдар Стоянов стана прочут след недоволство на студент от Софийския университет. Второкурсникът се ожали, че Стоянов му признал, че е бисексуален, поканил го на кафе и го предиздвикал да прави 100 лицеви опори без тениска. Тогава 120 студенти се подписаха под настояването той да бъде дисциплинарно уволнен. Пред медиите Чавдар Стоянов и до този миг отхвърля всички обвинявания.

Възрастни хора пък се оплакаха, че до момента в който им раздават пенсити в пощите, служителките пробутват на всеки талони от лотарийна игра. Те били толкоз настоятелни, че пенсионерите оставяли една трета от парите си, единствено и единствено да ги оставят на миро.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР