Скандалът с новия видео клип на Андреа, който е сниман

...
Скандалът с новия видео клип на Андреа, който е сниман
Коментари Харесай

Скандалът трещи! Братя Аргирови скастриха Андреа

Скандалът с новия видео клип на Андреа, който е сниман на гроба на Иван Вазов, се разраства. 

Обществото се надигна и желае да бъдат наложени съществени наказания на някогашната на Кубрат Пулев и целия екип, дръзнал да оскверни по този начин паметта на великия стихотворец. Андреа съобщи, че споделя персонална история на баба си, която персонално се е срещнала с Вазов.
-->
Не закъсня и реакцията на братя Аегирови, които първо я опазиха, а по-късно я порязаха грубо и обясниха къде тъкмо е сбъркала и за какво би трябвало да бъде посочена с пръст. 

Известните братя не виждат нищо неприятно в това да се снима клип на гроба на Вазов, само че изрично подчертаха, че текстът на парчето би трябвало да е логичен и да дава отговор на историята на поета. И най-много да бъде изпята на български. " Песента не е неприятна и Андреа я е изпяла добре, само че е на сръбски. Това е нещото, което подлагам на критика, а не че е отишла да снима там ", безапелационен е единият близнак. 

Не толкоз ласкаво се изрече драматургът от Народния спектакъл " Иван Вазов " Мирела Иванова. „ Някога това е била най-високата точка на София. Неслучайно тук е определено мястото за безконечен покой на нашия народен класик. Прочетох в обществените мрежи за това видео и с голямо изпитание на волята съумях да го изгледам и изслушам. Струва ми се, меко казано, кощунствено обществено неприличие да включиш гроба, мястото за безконечен покой на нашия народен публицист в подобен чалга артикул “, посече тя фолк дивата и концепцията да снима на гроба на Вазов, написа " Блиц ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР