Скандалът с Мис България“ започна, когато в социалните мрежи се

...
Скандалът с Мис България“ започна, когато в социалните мрежи се
Коментари Харесай

Скандалът с „Мис България“ продължава! Шефката на конкурса готви отмъщение на фотографа и журито

Скандалът с „ Мис България “ стартира, когато в обществените мрежи се пусна фотография на определената за „ Мис България “ Тамара Георгиева, която е снимана отстрани. На фотографията акцентът пада върху носа на момичето и потребителите на обществената мрежа по никакъв начин не я пожалиха. Появиха се голям брой подигравателни колажи и мнения, в които боществото изрази противоречие с избора на журито на състезанието. Скандалът се разрасна още повече, когато част от членовете на журито споделиха, че не са дали своят вот за Тамара и не им е ясно по какъв начин тъкмо тя е спечелила короната. Сред отреклите се от Тамара бяха Иво Танев, Антония Петрова, Наталия Гуркова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

В момента абсурдът е в своя разцвет, откакто стана ясно, че шефката на състезанието Ирина Папазова ще отмъсти на фотографа и журито. Ирина Папазова съобщи, че ще бъдат готови 4 каузи на физически и 2 на юридически лица за оронване на престижа на състезанието „ Мис България “. Според Папазова фотографът преднамерено е разгласил единствено няколко фотоси, които били за да компроментират Тамара и състезанието.

Фотографът Валери Захов отхвърли обвиняванията.

Той съобщи, че „ фотосите въобще не са манипулирани, просто ги разгласих напълно естествено “. „ Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще стартираме да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са споделили – да би спокойно седяло, не би знамение видяло “, предизвести Ирина Папазова. Тя възнамерява да показа протоколи и да изрази позицията си по проблема в „ едно от най-сериозните излъчвания “, съгласно нея.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР