Ситуацията, свързана с разпространението на КОВИД-19 в Сърбия се подобрява,

...
Ситуацията, свързана с разпространението на КОВИД-19 в Сърбия се подобрява,
Коментари Харесай

Броят на новозаразените с коронавирус в Сърбия намалява

Ситуацията, обвързвана с разпространяването на КОВИД-19 в Сърбия се усъвършенства, като се съди по това, че броят на новозаразените се отдалечава от максимума на последната епидемиологична вълна, заяви сръбската национална телевизия РТС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30739
Намаляват и опашките пред коронавирус пунктовете.

Броят на новозаразените за последното денонощие е 6423 при направени 20 918 теста.

Специалистите предизвестяват, това не е действителната картина, защото хората по-малко са посещавали лекарите през празничните дни тази седмица, когато Сърбия празнува националния си празник. По тази причина същинската обстановка ще стане ясна след няколко дни.

Притеснителен е огромният брой пациенти в алените зони, на респираторно дишане и броят умряли, които за последното денонощие са 55.

От началото на пандемията записаните коронавирус случаи в Сърбия са 1 867 836, умряли са 14 666 души, като смъртността е 0,79 на 100, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30739  Ситуацията с COVID-19 на Балканите Ситуацията с COVID-19 на Балканите  Д-р Симидчиев: Ваксинационната акция е в най-ниската си точка Д-р Симидчиев: Ваксинационната акция е в най-ниската си точка  Япония означи рекорден дневен брой жертви на ковид Япония означи рекорден дневен брой жертви на коронавируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР