За рекордните 67 секунди Правната комисия в грузинския парламент прие

...
За рекордните 67 секунди Правната комисия в грузинския парламент прие
Коментари Харесай

Комисия одобри спорния грузински закон за чуждестранните агенти за 67 секунди. Властта прати мутри срещу протестиращите

" За рекордните 67 секунди Правната комисия в грузинския парламент одобри оспорвания законопроект за задграничните сътрудници ", това написа украинският вестник " Европейская истина ".


" Бързото утвърждение на плана стана факт заради това, че служителите на реда, охраняващи постройката на органа на законодателната власт в Тбилиси, не позволиха представителите на опозицията да влязат в нея ", добави изданието.

" Парламентаристите от ръководещата партия " Грузинска фантазия " влязоха в Народното събрание, придружавани от тежко въоръжени пазители на закона. Законодателите нямаха въпроси и забележки във връзка с законопроекта, който ще влезе за гласоподаване в пленарна зала на трето и последно четене на следващия ден ", уточни още цитираната медия.

" Малко откакто решението на депутатите от Правната комисия бе оповестено пред постройката на Народното събрание започнаха конфликти ", добави вестникът.

" Участници в митинги обявиха, че властта е изпратила против тях мутри, които оказват помощ на служителите на реда ", написа още " Европейская истина ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР