Ситуацията снощи бе изключително критична. Изобщо не можех да повярвам,

...
Ситуацията снощи бе изключително критична. Изобщо не можех да повярвам,
Коментари Харесай

Положението в Пловдив е било много тежко. Министър разкри: Оставахме без влакове, ако

" Ситуацията нощес бе извънредно сериозна. Изобщо не можех да допускам, че градът може да осъмне отводнен, тъй че хората да могат да отидат на работа. Бяхме доста обезпокоени, тъй като имаше 12 доста сериозни точки в града " Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който участва на съвещанието на Кризисния щаб в ОД на МВР- Пловдив, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама 

" Една от сериозните точки беше на ръководството на Националната железопътна компания. Може би половин метър ни делеше от това водата да залее всички електрически табла и да бъде прекратено зареждането по цялата линия, само че сътрудниците се оправиха чудесно. Това обаче не ни успокоява, тъй като се чакат нови превалявания и всички са мобилизирани. Все отново тук е основана доста добра организация. Ст. комисар Илков и гл. комисар Николай Николов цяла нощ са били на терен. Продължаваме да сме бдителни и подготвени за реакция, поради метерологичната прогноза.  Остава да се възвърне ръководството на бариерите по продължение на ЖП линията, където с полицейски екипи работим на ръчен режим. Искам да благодаря на кметовете на региони, на регионалния шеф, на всички пожарникари, служители на реда и доброволци, които работиха цяла нощ ", добави Младенов. 

Директорът на полицията също благодари на общинската администрация и съобщи, че са в подготвеност да продължат да работят взаимно при нови превалявания.   " Всички бяха герои през нощта. Всички работиха цяла нощ и никой не си потегли преди да се оправим с проблемите след пороя " съобщи ст. комисар Илков.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР