Системата за контрол на достъп за асансьор всъщност е технология

...
Системата за контрол на достъп за асансьор всъщност е технология
Коментари Харесай

Контрол на достъп за асансьор – модерните решения

Системата за надзор на достъп за асансьор в действителност е технология за надзор на асансьора. На истинския асансьор се конфигурира редовно устройство, което е сходно на системата за надзор на  достъпа
С напредъка и развиването на технологиите методът на живот на хората също се промени радикално. Строителството на високи здания несъмнено обезпечи доста повече пространство за живот и работа. И интелигентната система за, която е високотехнологичен артикул, стана доста известна, защото изцяло покрива условията на актуалния метод на живот.

Използването на системата за надзор на достъп за асансьор доста усъвършенства интелигентното създаване и ръководство на здания. Тя елементарно се комбинира с други интелигентни системи и впечатлява със своята мощ и изчерпателност, предлагайки чудесно решение за усъвършенствано ръководство на разнообразни интегрирани способи.

Системите за надзор на достъпа на асансьора употребяват безконтактни карти като данни за достъп за входа и изхода на постройката. Предимствата от потреблението им са доста - понижават честотата на щета на бутона на асансьора, удължават живота на самия асансьор, усъвършенстват сигурността, а имат и екологична роля, тъй като лимитират свободния достъп и по този начин пестят сила и въздух в затвореното пространство. 

Системи за ръководство на асансьора

Четец на карти за надзор на достъпа за асансьори

С негова помощ се разпознава номера на интегрираната карта за криптиране на сензорната такава, в сходство с правилото на HF детектирането.

Карта

Съхранява идентификационния номер на потребителя, който не може да бъде заимствуван и декриптиран.

Контрол на достъп за асансьор

Осигурява запазването на  позволения на сензорни карти и набори от данни за карти, както и централна обработка на всички сигнали за качване за четеца на карти, които дават отговор за координацията с компютърната връзка. Също по този начин подсигурява и предпазване на други данни, благодарение на образован процесорен център за ръководство.

Потребителската карта може да бъде на едно или няколко равнища, както и за краткотрайни гости

С потребителска карта на едно равнище потребителят влиза в асансьора и прекарва картата през четеца на карти за надзор на достъп на асансьора. Асансьорът отива напряко на партера или може да избере един от позволените етажи, а останалите етажи не могат да бъдат определени. 

Потребителската карта на доста равнища се употребява за достъп до всички позволения - откакто потребителят е натиснал бутона, асансьорът се реалокира на определения етаж. 

Временни карти се издават за краткотрайни гости. По време на издаването номерът на асансьора, номерът на етажа, продължителността на потребление и броят на употребяваните карти се позволяват съгласно характерните условия на посетителя.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР