Сириецът, стрелял многократно с газов пистолет в София на сватбата

...
Сириецът, стрелял многократно с газов пистолет в София на сватбата
Коментари Харесай

С костюма от сватбата в съда! Стрелящият в София сириец изрева: Стрелях доброволно! Щастие!

Сириецът, стрелял неведнъж с газов револвер в София на сватбата си, беше пуснат под домакински арест. 27-годишният Мохамед Хамдо се яви в съда с костюма от празненството.
В събота, деня след сватбата, прокуратурата му повдигна обвиняване за безчинство, осъществено с изключителна смелост. Според обвиняването той е създал голям брой изстрели и по тази причина би трябвало да остане в ареста. Това, че е непознат жител, също даде съображение на прокуратурата да допуска, че арестуваният може да се укрие, в случай че бъде освободен.
Според отбраната няма очевидци, които изрично да посочат кой е натиснал спусъка в тунела към Люлин. Адвокат Емануил Йорданов добави, че газовият револвер, с който е стреляно, можело да даде опция на човек да изрази насладата си, предава NOVA.
С помощ от юриста си Светла Йорданова, Хамдо съумя да заяви ЕГН-то си и непрекъснатия си адрес – жилище в София, в което заживял пред 2 седмици, поради идната женитба. В последните си думи пред съда мъжът съобщи: “Съжалявам, за това, което направих! Щастие! Аз непринудено направих всичко това. ”
Съдът обаче счете, че е налице заплаха да се скрие, поради обвързаността му със Сирия, а осъщественото е основало риск за жителите. В последна сметка се взе поради, че Хамдо има адрес в България, има брак и трудов контракт. Също по този начин се взе поради и чистото му правосъдно минало. Така съдът реши, че мярката домакински арест е най-подходяща, а тя ще бъде изтърпявана в брачното жилище.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР