Състоянието на 56-годишният пожарникар Димитър Галчев от 1 РСПБЗН –

...
Състоянието на 56-годишният пожарникар Димитър Галчев от 1 РСПБЗН –
Коментари Харесай

Ето кой е пожарникарят, пострадал след касапницата с 2 трупа в Пловдив. Състоянието му се е влошило

Състоянието на 56-годишният пожарникар Димитър Галчев от 1 РСПБЗН – Пловдив, който пострада от падналия върху него чинар при разчистването на зверската злополука по бул. „ Руски “ се е влошило. Мъжът е изместен от Клиниката по травматология в интензивното поделение на УМБАЛ „ Свети Георги “, където е настанен за лекуване, оповестява Пловдив Пресс.
Пожарникарят беше затиснат от акацията, в която се разруши джипът роувър на Кристиан Екмекчиян. Ударът е бил толкоз мощен, че част от автомобила безусловно е била усукана към дървото, а другата й половина бе откъсната от другата страна на булеварда. Пожарникарите почнали освобождението на колата, при което част от дървото ненадейно паднала върху Галчев. Според очевидци, джипът бил по този начин сплескан, че минали часове, до момента в който злополуката бъде разчистена.
При удара починаха на място 21-годишният водач и неговата спътница. Продължава борбата за живота на 22-годишните момче и момиче, които са се возили на задната седалка на джипа. Те остават за лекуване в Университетската болница „ Свети Георги “.
Според специалистите джипът е летял с над 200 км/час по „ Руски “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР