Синьо-бялото израелско знаме се развява на официални сгради в Австрия

...
Синьо-бялото израелско знаме се развява на официални сгради в Австрия
Коментари Харесай

Себастиан Курц осъди атаките срещу Израел

Синьо-бялото израелско знаме се развява на публични здания в Австрия в символ на " взаимност " с еврейската страна, съобщи канцлерът Себастиан Курц.
" Осъждам с изключителна неотстъпчивост офанзивите против Израел от линията Газа ", се споделя в изказване на консерватора, изпратено до Агенция Франс Прес.
" Израел против тези офанзиви. За да покажем нашата взаимност... поставихме израелското знаме ", на канцлерството и на външното министерство, се прибавя в изказването.
 Курц не има намерение да подава оставка поради Ибисагейт Курц не има намерение да подава оставка поради " Ибисагейт "
Австрийският канцлер Себастиан Курц съобщи, че няма да се отдръпна от поста си и че не е давал лъжливи показания по време на изслушваният...
" Нищо не оправдава повече от 1000 ракети, които Хамас и други терористични групи са изстреляли до момента по Израел от Газа ", сподели външният министър Александър Шаленберг.
" Ние мощно поддържаме сигурността на Израел. "
През 2000 година, когато крайнодясната FPOe - партия, учредена от някогашни нацисти - се причисли към съдружното държавно управление, от Виена в символ на митинг.
Отне три години дипломатическите връзки сред двете страни да се възстановяват.
Когато през декември 2017 година Курц пое новото съдружно държавно управление, в което влезе и Партия на свободата, той дефинира като приоритет подобряването на връзките с Израел.
 Разследват австрийския канцлер Себастиан Курц за погрешни изказвания Разследват австрийския канцлер Себастиан Курц за погрешни изказвания
Австрийският канцлер Себастиан Курц съобщи в сряда, че е разследван по отношение на вероятни погрешни изказвания пред парламентарна комисия,...
Израел обаче отхвърли да контактува с министри от крайната десница, които най-сетне се завърнаха в опозицията през май 2019 година
Днес Австрия се ръководи от консерваторите в съюз със Зелените, а през март израелският президент Реувен Ривлин бе на публично посещаване във Виена.
В австрийската столица има огромно посланичество на Организация на обединените нации и сега там се организират интернационалните договаряния за опит за
Републиканците в Съединени американски щати ускориха натиска върху президента Джо Байдън да спре договарянията, до момента в който " Хамас " изстрелва ракети по Израел.
Впоследствие на това Израел бомбардира Газа с артилерия и въздушни удари, засилвайки спора, лишил повече от 120 живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР