Страна, която някога е била забранена за британски туристи, сега

...
Страна, която някога е била забранена за британски туристи, сега
Коментари Харесай

По-малко известна европейска гореща точка с „достойни за Малдивите плажове“ и евтини халби

Страна, която в миналото е била неразрешена за английски туристи, в този момент е водеща туристическа дестинация – с летовници, които хвалят нейните първокласни плажове и евтини халби.

След като прекара десетилетия зад желязната завеса, Албания отвори вратите си за туристи при започване на 21-ви век - и от този момент сивите здания от комунистическата ера бяха сменени с цветна градска природа и шикозна кафенета.

Нещо повече, плажовете на нацията - от дълго време подценявани поради по-очевидни горещи точки за пътешестване - са хвалени като едни от най-хубавите в цяла Европа. Ксамил, град в Албанската ривиера, даже беше сравняван с Малдивите от TikTokers и авторитетни туристи.

Неговите бели пясъци, умерено море и сламени колиби на плажа сигурно имат повече от мимолетна аналогия с тропически остров и е доста по-достъпен. Процъфтяващата туристическа промишленост в Ксамил в този момент значи, че има богат избор от хотели и различни места за настаняване, като някои стаи се оферират единствено за £19 на към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР