Почти половината от поколението Z избягва алкохола и една пета

...
Почти половината от поколението Z избягва алкохола и една пета
Коментари Харесай

Почти половината от поколението Z избягват алкохола и мнозина смятат, че е „странно“ да се яде краве масло

Почти половината от поколението Z заобикаля алкохола и една пета от тях имат вяра, че множеството хора ще го намерят за необичайно да ядете краве масло в границите на едно десетилетие, съгласно ново изследване.

Четирима от всеки 10 възрастни от всички възрасти считат, че потреблението на краве мляко и масло ще е намаляла или изцяло спряна единствено след 10 години, съгласно към ново проучване на ежедневните английски привички. Яденето на неща като масло, което е обработено в стомаха на крава, пиенето на алкохол, когато знаем, че може да ни разболее, ръкостискането за привет и даже лягането през нощта са измежду 10-те най-хубави ритуала, които като се замислим, считаме за необичайно.

А една пета (20 процента) от 18-24-годишните имат вяра, че множеството хора ще възприемат пиенето на мляко, яденето на сирене и масло като „ странни “ през идващото десетилетие, до момента в който 39 на cent сподели, че това е по този начин, тъй като повече от нас ще изберат по-нискокалорични други възможности. Да приказваме със себе си, с нашите растения и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР