Синдикът на ПФК ЦСКА АД - Дора Милева заяви пред

...
Синдикът на ПФК ЦСКА АД - Дора Милева заяви пред
Коментари Харесай

Дора Милева: Няма да позволя да бъдат регистрирани нови марки с името ЦСКА

Синдикът на ПФК ЦСКА АД - Дора Милева съобщи пред сътрудниците от Sportal.bg, че няма да разреши да бъдат регистрирани нови марки с името " ЦСКА ", защото съгласно юристите, с които работи, сега има такива опити.

 Дора Милева: Рано или късно ще продам марката
Дора Милева: Има съзнателно отсрочване на делото за неплатежоспособност ПФК ЦСКА АД

" Все още няма развиване към жалбите, подадени против разпределението на парите от търга "

" Със сигурност ще пусна две опозиции, тъй като се вършат опити да се записват нови две марки " ЦСКА ". Нашите юристи всеки ден наблюдават събитията, защото когато и да е е допустимо някой да желае да сътвори нова марка. Срокът за съпротива е до края на септември и ще бъде спазен. Вече съм подала молба до съда да ми позволи да употребявам 800 лв. от сметката на ПФК ЦСКА АД. Тези пари ще отидат за опозицииите.

За да внесеш съпротива, таксата е 400 лв.. Стриктно съблюдавам разпоредбите и законите на България. Длъжна съм да защитя ПФК ЦСКА АД и правата на кредиторите. Затова не трябва да разрешаваме да бъдат регистрирани сходни на ЦСКА марки. Не ме интересува дали единият, или другият клуб желае да записва нова марка. Нямам персонални връзки с нито една от двете страни. Просто съблюдавам разпоредбите.

Инвестбанк " и " Танев " са платили таксата. Има хора, които към момента не са го създали. Уж имат несъгласие по отношение на разпределението на парите, а към момента не желаят да платят 15 лв.. Рано или късно ще бъдат открити и би трябвало да изпълнят задължението си. Връчат ли им известието, имат седемдневен период. Този проблем ще стигне до Апелативния съд и тяхното решение ще бъде дефинитивно ", сподели синдикът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР