Синът на Тони Стораро Емрах, който върви по звездните стъпки

...
Синът на Тони Стораро Емрах, който върви по звездните стъпки
Коментари Харесай

Ето го тайното гадже на Емрах Стораро

Синът на Тони Стораро Емрах, който върви по звездните стъпки на брат си Фики, върти загадка обич с 20-годишна моделка, разбра единствено Hotnews.bg. Обръщаме съществено внимание на сътрудниците, особено от софийските вестници, че това е екслузивна информация на Hotnews.bg и в случай че не бъдем представени, най-накрая ще предприемем нужните правосъдни дейности.


Красивата половинка на Емрах се споделя Джулия Христова. Двамата са дружно от 2 години. Крият връзката от медиите, само че момичето постоянно върви на посетители на фамилията и е близка с Фики и Тони Стораро. Българката работи като професионален модел и е взела участие в клиповете на Фики.



Студентка по бизнес е в Нов Български университет и е наследница на доста богато семейство. Баща й е един от най-големите милионери в Германия, а тя постоянно му върви на посетители. Той е проектант и върти просперираща компания. Угажда на изцяло всяка волност на щерка си.



За рождения си ден й подари кола Порше Панамера, създадена през 2017 година. С първокласното возило тя постоянно вози Емрах,защото той към момента няма брошура. Майка й има верига магазини из цяла България. Джули е една от най-близките и на Николета Лозанова и те постоянно са забелязвани дружно по заведения.

Още един път подсещаме на сътрудниците, че в случай че държат да продължим да ги въодушевяваме всеки ден с забавни материали, би трябвало да цитират Hotnews.bg.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР