Синът на пакистански бизнесмен, който загина заедно с баща си,

...
Синът на пакистански бизнесмен, който загина заедно с баща си,
Коментари Харесай

Момчето, загинало на “Титан“, било ужасено, но искало да угоди на „обсебения си от Титаник баща

Синът на пакистански предприемач, който почина дружно с татко си, откакто подводницата им от обиколката на Титаник се взриви, е бил ужасяващ от експедицията, разкри вуйна му.

Бреговата защита на Съединени американски щати разгласи по време на конференция в четвъртък, че изчезналата барокамера на Титан е открита измежду други парчета, почти на 1600 фута от носа на Титаник на океанското дъно. В изказване за The Independent, OceanGate - частната компания, която управлява експедицията за 250 000 $ на място - удостовери, че петимата пасажери на борда на кораба към този момент се считат за мъртви.

Жертвите са разпознати от членове на фамилията като създател и основен изпълнителен шеф на OceanGate Expeditions Стоктън Ръш, английският милиардер Хамиш Хардинг, известният френски гмуркач Пол-Анри Наржеоле, пакистанският милиардер Шахзада Дауд и неговият 19-годишен наследник Сюлеман.

В изявление, оповестено преди оповестяването на трагичното развиване, сестрата на Дауд Азме Дауд сподели пред NBC News, че нейният племенник е бил безусловно изплашен и се е съгласил да отиде на експедицията единствено тъй като е било значимо за неговия „ захласнат от Титаник “ татко. Съобщава се, че Сюлеман е споделил на членовете на фамилията, че е угрижен за пътуването и „ не е доста подготвен за него “.

Пътуването беше през уикенда за Деня на бащата и той искаше да угоди на татко си, добави тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР