Синът на обичаната българска актриса Албена Михова уверено върви по

...
Синът на обичаната българска актриса Албена Михова уверено върви по
Коментари Харесай

Синът на актрисата Албена Михова върви по стъпките на майка си (ВИДЕО)

Синът на обичаната българска актриса Албена Михова решително върви по стъпките на надарената си майка. Мартин Желанков се снабди с роля в сериал още след първия кастинг в живота си. Той играе в сантименталната комедия „ Ние, нашите и вашите “.

Албена Михова показа, че оставя сина си да се приготвя самичък за ролята. Тя добави, че в никакъв случай не си е представяла, че синът й ще поеме по този път.

„ Взимах го с мен в школата, с цел да ми оказва помощ. Трябваше някой да ми носи дисагите, а то пък взе, че му хареса и ето го в този момент “, разкри актрисата, като акцентира, че отхвърля да оказва помощ на сина си в подготовката, тъй като счита, че може да се оправи самичък.

За сметка на това двамата гледат дружно сериала и разясняват актьорската игра.

„ Не знаех кои са другите в кастинга на „ Ние, нашите и вашите “ и какъв брой положителни са те. На мен ми беше за първи път. Взеха, че ме избраха - съгласно мен стана инцидентно “, описа с възприятие за комизъм Мартин.

Той показа още, че ролята му в „ Ние, нашите и вашите “ е доста близка до самия него и това му оказва помощ:

„ Улеснява ме, тъй като обликът също е музикант, състезател и романтик. Аз съм същият, единствено че не съм толкоз нерешителен, колкото него “.

Актьорското семейство явно се забавлява и в действителния живот, както и на сцената. Най-забавно им е било, когато Албена се заключила по халат на открито, тъй като желала да полее цветята си и се чудела по какъв начин да се свърже с Мартин, с цел да я избави.

„ Бях една гола жена пред вратата и обикалях по съседите, с цел да диря вид да се обадя на Марти да пристигна “, описа актрисата.

„ Аз пък бях в час по математика, когато ми звънна чужд номер, на който не подвигнах. После разбрах, че е мама и споделих на госпожата, че би трябвало да потегли, само че не мога да ѝ кажа за какво “, добави Мартин.  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР