Синът на лидер-основател на Хамас наруши мълчанието си и изобличи

...
Синът на лидер-основател на Хамас наруши мълчанието си и изобличи
Коментари Харесай

Синът на лидер на Хамас: Те не се интересуват от палестинците, използват ги като жив щит

Синът на лидер-основател на Хамас наруши мълчанието си и изобличи терористичната формация, откакто преди този момент обърна тил на личното си семейство и одобри християнството, когато видя ужасите, осъществени от групировката.

Те " не се интересуват "  от палестинците, те " употребяват палестинския народ като жив щит ", твърди Мосаб Хасан Юсеф.

Мосаб Хасан Юсеф избяга от Близкия изток и одобри християнството. Той шпионирал в интерес на израелците и изискал леговище в Съединени американски щати, написа Fox News.

" Роден съм в сърцето на управлението на Хамас и ги познавам доста добре. Те не се интересуват от палестинския народ. Видях тяхната грубост през 1996 година, когато прекарах към година и половина в пандиза Мегидо. Те убиха толкоз доста палестинци по това време и взех решение, че не мога да продължа с това придвижване. Трябваше да бъда почтен със себе си. Въпреки че Хамас ми даваше преимущества. Бях като принц в оня свят, само че не ми беше прелестно. Дори се обърнах против личното си семейство, тъй като не харесвах Хамас, а през днешния ден, 25 години по-късно, те са владетелите на Газа и виждаме на какво са способни ", каза Мосаб Хасан Юсеф.

Коментарите му идват съвсем две седмици след началото на кланетата от терористичната група в израелските квартали на границата с Ивицата Газа.

" Хамас не е национално придвижване. Хамас е религиозно придвижване за основаване на ислямска страна ", сподели Юсеф. " Те не се интересуват от национализма. Всъщност те са срещу национализма. Те единствено употребяват палестинската идея, с цел да реализиран задачите си, тъй че дълготрайната цел е да извърнат Близкия изток и света в ислямска страна ", добави Юсеф.

Той твърди, че същинският провинен зад кулисите е Иран - прочут спонсор на терористичната формация.

" Иран е същинският стопанин в тази картина. Хамас не служи на палестинския народ, Хамас служи на Иран. Те са господарите на Хамас. Така че тяхната неистина за национализма, че те са национално придвижване... Те употребяват палестинския народ като човешки щит. Трябва да освободим Газа от Хамас. Израел прави най-голямата услуга на палестинския народ, като унищожава Хамас ", акцентира Мосаб Хасан Юсеф, представен и Fox News и Digi24.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР