Синът на бившия селекционер на националния отбор на България по

...
Синът на бившия селекционер на националния отбор на България по
Коментари Харесай

Синът на Ясен Петров премина в Левски Карлово

Синът на някогашния селекционер на националния тим на България по футбол Ясен Петров, който носи същото име, ще играе напролет на 2024-а година в третодивизионния Левски (Карлово). Той идва от школата на Лудогорец (Разград) и е един от осемте нови в клуба в родния град на Васил Левски. Любопитното е, че някогашният халф на Ботев (Пловдив), Левски, Локомотив (София) и сега треньор в Китай на тима на Цъндао Хайню, също е почнал футболния си път в Карлово.

Тогава отборът отново е играел в Югоизточната В група, само че с името Торпедо (Карлово). Отборът от Карлово приключи сполучливо зимната подготовка и се готви за първия формален мач за годината, а точно семейството на Секирово. Двубоят е в събота (17-и февруари) от 14:00 часа. Освен Ясен Петров-младши, другите нови попълнения са вратарят Петър Райчев и полевите състезатели Пламен Колев, Ивелин Илиев, Енгин Махмуд, Венци Богданов, Иван Георгиев и Кристиян Петров. Трима играчи пък напуснаха Карлово и се реалокираха в съперника Секирово (Раковски), който води люта борба за избавление в Трета лига.

Запрян Запрянов играе на позицията ляво крило. Той е на 29 години и е младеж на Локомотив Пловдив. Има записани 22 мача в професионалния футбол с екипите на Локомотив Пловдив и Раковски 2011. Освен това в кариерата си е минал и през тимовете на Марица Пловдив и Гигант Съединение. Габриел Земярски е на 23 години, младеж на Ботев Пловдив. Играе на позиция ляв бранител. Той е взел участие в 9 мача във Втора лига с екипа на " канарчетата " през 2021 година Последното ново име е добре познатият нападател Ерай Карадайъ. Той има богата визитка с над 100 мача в професионалния футбол. В Карлово прекара последните 2 години, а преди този момент беше част от Крумовград, Спартак Пловдив и Арда. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР