Синът ми е невинен и вече е много разочарован от

...
Синът ми е невинен и вече е много разочарован от
Коментари Харесай

Йоан Матев се разочаровал от правосъдната ни система, призна майка му

Синът ми е почтен и към този момент е доста отчаян от правосъдната ни система . Това сподели пред Сребрина Гаджева - майката на Йоан Матев , който е упрекнат в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина.
 

Адвокатът на Матев - Стоянка Маркова , пък акцентира, че няма никакви безапелационни доказателства за това, че точно Матев е лишил живота на 15-годишното момче .
 
 screenschot/vbox7

" По ножа, с който е осъществено закононарушението, няма следи от Йоан. Телефонният номер, който е засечен от клетката на мобилен оператор в региона на закононарушението, не е на клиента ми. В оня миг той не е носел никакъв телефон ", безапелационна е защитничката.
 
Дори съучениците на Йоан не казвали изрично , че точно той е индивидът от публикуваните от полицията видеозаписи от минутите след убийството. " На мястото на престъплението са открити следи от кръв на две дами или девойки - по салфетка и тоалетна хартия, които били хвърлени до пейката, на която издъхна Георги ", съобщи още Маркова.
 

 
Майката на Матев сподели още, че показанията на по-малкия й наследник Марсел , който сподели, че брат му е споделил детайлности за убийството, не са взети " напълно правилно " .

" След разпита Марсел беше извънредно травмиран ", сподели Гаджева.
 
 screenschot/vbox7

Тя отхвърли Йоан да е трансформирал метода си на живот и външния си тип в месеците след закононарушението, както твърди прокуратурата. " Той непрекъснато тренира фитнес, а не считам, че това да пораснеш в тийнейджърските си години, е закононарушение ", безапелационна е майката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР