Син убиец е правил секс с трупа на 89-годишната си

...
Син убиец е правил секс с трупа на 89-годишната си
Коментари Харесай

Син преби до смърт с бастун 89-годишната си майка и изнасили трупа ѝ

Син палач е правил секс с натрупа на 89-годишната си майка, откакто я пребил до гибел със личния ѝ бастун, написа в. "Дейли Стар ".
58-годишният Линдзи Турияно е удрял Норма толкоз мощно, че множеството "от мозъка и черепа ѝ липсвали ".
"Главата на жертвата била изцяло унищожена, дотам, че не е могло да се разпознае, че тя е човек ", се споделя в полицейски отчет.
Турияно е признал, че е душил Норма в леглото ѝ в дома ѝ в Сан Антонио, Тексас.
Съобщава се още, че той я е съблякъл и се е опитал да я изнасили.
Турияно е споделил на детективите, че по-късно я завлякъл във всекидневната, до момента в който тя се е опитвала да го рита и да крещи. От полицията допускат, че синът е удрял по главата с майка си, до момента в който тя не е умряла.
"След като е умряла, обвиненият е завлякъл натрупа на жертвата назад в спалнята и е правил секс с него ", се прибавя документите.
Ужасените служители на реда заварили натрупа на Норма да се разлага дни след убийството, а синът ѝ е бил в безсъзнание и мощно обезводнен, лежал е на пода в кухнята.
Следователите са разкрили "парчета от череп във всекидневната и огромно мрачно леке върху килима ", се споделя още в документите.
Стените също били изпръскани с кръв, а части кости и тъкан са били открити по острието на строшен нож.
Полицаите отишли в дома на норма по сигнал на щерка ѝ, която съобщила на органите на реда, че не може да се свърже с майка си към този момент дни наред. Турияно не можел да приказва, когато служителите на реда го заварили, по тази причина той бил откаран в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР