Симитли. вродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ

...
Симитли. вродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ
Коментари Харесай

Благоевград: Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народни представители от ГЕРБ бяха гости на празника на Симитли

Симитли. вродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов се включиха в тържествата във връзка празника на Симитли. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Те поставиха цветя и венци в символ на благодарност на паметника на падналите за Освобождението на Симитли и се включиха в празничното шествие по централните улици. На централния площад на Симитли бяха издигнати знамената на България, Община Симитли и Европейския съюз.
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов поздрави жителите и гостите за празник. „ Нашият град се развива извънредно добре, постигнахме доста през годините и ще продължаваме да надграждаме. Предстои ни да продължим с усвояването на европейски средства, тъй че още веднъж да бъдем първенци “, сподели кметът Апостолов.
По мотив празника на Симитли приветствени адреси към общинското управление и жителите на общината изпратиха министър-председателят Бойко Борисов, Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ в 44-ото Народно заседание и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР