Симеон Стойчев има богат опит в бизнес иновациите и управлението

...
Симеон Стойчев има богат опит в бизнес иновациите и управлението
Коментари Харесай

Progress с представител в борда на Американската търговска камара


Симеон Стойчев има богат опит в бизнес нововъведенията и ръководството на ИТ инфраструктура
(снимка: Progress)

Симеон Стойчев, вицепрезидент, „ ИТ интервенции ” в Progress, е избран отново за втори мандат в Борда на шефовете на Американската комерсиална камара в България. Мандатът е с дълготрайност от две години, оповестиха от компанията.

„ Американската комерсиална камара въздейства мощно върху бизнес средата в България. И във втория мандат моите цели са свързани със основаване на повече благоприятни условия за фирмите от другите промишлености да се свързват между тях и да споделят опит и положителни практики ”, разяснява Симеон Стойчев.

В рамките на Борда на шефовете Стойчев взе участие в инициирането на дарителския фонд „ Обединени против Covid-19 ”, който събра над 1 милион лв. за подкрепяне на лечебни заведения и общности в потребност в цялата страна по време на рецесията с ковид. Той предизвиква и интензивно взе участие в разнообразни конгреси за обмяна на опит и ноу-хау измежду бизнеса в България.
още по тематиката
Симеон Стойчев има богат опит в областта на бизнес нововъведенията и ръководството на ИТ инфраструктура. Като вицепрезидент „ ИТ интервенции ” той дава отговор за основаването и осъществяването на цялостната ИТ тактика на Progress.

Завършил е EMBA в Оксфордския университет във Англия и има специализации по „ Стратегия и нововъведения ” и „ Мениджмънт и водачество ” в Масачузетския софтуерен институт в Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР