Силвио Берлускони прекара три десетилетия начело на Милан и под

...
Силвио Берлускони прекара три десетилетия начело на Милан и под
Коментари Харесай

Берлускони: Бях на смъртно легло и назначиха този треньор

Силвио Берлускони прекара три десетилетия отпред на Милан и под негово управление "червено-черните " реализираха едни от най-големите триумфи в историята си. И по-малко от шест месеца след продажбата на контролния пакет акции на китайските вложители, той ги унищожи от рецензии.

Бившият италиански министър председател не спести нищо за трансферната политика на "червено-черните " това лято, а след това унищожи и наставника Винченцо Монтела, който беше назначен по негово време. Всъщност, той изобщо не е желал да го ангажира, само че всичко се случило, до момента в който бил "между живота и гибелта ".

"Милан има особено място в сърцето ми и ще бъде там, до момента в който умра. Затова желая постоянно да печели, само че в този момент ме разочарова. Не мога да схвана летните действия на управлението. Кой купува 11 нови играчи едновременно? С всички тези пари можеха да купят един топ-футболист и той да вдигне класата на тима. "

"За всичко е отговорен Монтела. А тъкмо него не желаех в тима. Исках треньор да остане Кристиан Броки, само че бях в болничното заведение, на легло сред живота и гибелта. И внезапно пристигна фамилията ми и сподели, че е определен Монтела за нов треньор. "

"Обяснете ми за какво той държи играчи като Сусо и Джакомо Бонавентура на пейката? Те са най-техничните ни играчи. Как чака да имаме бързи офанзиви без тях? Те са хората, които могат да създават и да вкарват головете. "

"Ами капитанската лента?! Тя е на ръката на човек, който е легенда на Ювентус, даже и на Интер. Рикардо Монтоливо би трябвало да е нашият капитан. Монтела не трябваше да е треньор, това трябваше да е Лучано Спалети ", показа Берлускони пред "Кориере каузи Сера ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР