Силно притеснение цари в щаба на Васил Терзиев. Дотам е

...
Силно притеснение цари в щаба на Васил Терзиев. Дотам е
Коментари Харесай

Потрес за Васил Терзиев и Борис Бонев: Бойко със странно решение срещу кого да се гласува в неделя

Силно терзание царува в щаба на Васил Терзиев. Дотам е достигнал слуха, че Бойко Борисов не счита да призове симпатизантите на ГЕРБ да гласоподават на балотажа в София за куфарния милионер на Кирил Петков.
Държавна сигурност разбрали, че към този момент в ГЕРБ надвива мнението  Бойко Борисов да пропагандира своята партия да гласоподава в неделя срещу… завръщането на комунизма в София, научи 7DniSofia.bg.
Това на процедура е ход, с който Борисов хем ще поддържа на книга сътрудниците си от Сглобката, хем ще даде опция нап симпатизантите си да прочетат думите му както решат.
На пръв взор да се гласоподава против Българска комунистическа партия значи да се гласоподава против алената кандидатка Ваня Григорова.
Тя обаче въпреки всичко е издигната от Българска социалистическа партия, а същинските БКП-корени са на Васил Терзиев, станал милионер с помощта на Държавна сигурност на Комунистическата партия.
А оставени да вземат решение сами, по-вероятно е електоратът на ГЕРБ да гласоподава наказателно против наглото говорене на Терзиев и най-много Борис Бонев.
Припомняме, че още от неделя вечерта Кирил Петков звъни по някоко пъти на час, с цел да го пропагандира да поддържа публично Васил Терзиев за втория тур.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР