Силни съмнения за манипулиран вотМилиционерският тормоз и шашмите с машините

...
Силни съмнения за манипулиран вотМилиционерският тормоз и шашмите с машините
Коментари Харесай

Газиш Конституцията - получаваш властта

Силни подозрения за манипулиран избор
Милиционерският тормоз и шашмите с машините отхвърлиха хората от изборите

Оказа се, че в България има нов, невъобразим до момента метод за влизане в Народното събрание и освен това да станеш първа политическа мощ. Газиш Конституцията с благословия свише - правиш партия. Нарушаваш закона в деня на изборите - ставаш първа политическа мощ. Е, че ще те санкции ЦИК - няма значение, бълха те ухапала.

Безценна помощ за това оказаха някои медии и социолози. Още на втория месец на служебното държавно управление медиите започнаха да тръбят за нов политически план на Кирил Петков и Асен Василев.

Всеки ден по утринни и вечерни блокове се обсъждаше опцията за този нероден Петко(в). Откъде ще вземе гласове, с кой би се коалирал и прочие лакърдии. Когато стана ясно, че Петков е излъгал за канадското си поданство, се пое същинско всенародно придвижване “Долу ръцете от наш Кирчо”!

Мастити социолози, политолози, че и адвокати, се хвърлиха самоотвержено да изясняват, че няма нарушаване на главния закон! Всъщност към този момент май би трябвало да спрат да приказват за смяна на Конституцията - тя не е годна.

Също по този начин от брадясалия Наказателен кодекс би трябвало да отпадне член 313 ал 1 - че който попълни декларация с погрешно наличие, би трябвало да лежи в пандиза от 1 до 3 години. Предлагаме нов член - който попълни лъжлива декларация, получава бонус и става първа политическа мощ.

Но най-веселият факт е, че до момента социолозите ни лъжеха, а този път Кирчовците съумяха и тях да излъжат. Само допреди десетина дни те им даваха 15-16% избирателен резултат. И през вчерашния ден - внезапно цели 25! Че има нещо гнило - има. Че попадналите отникъде машини и флашки часове преди изборите са дали своя принос за качването на тези проценти, е ясно.

И откакто през целия ден се движеха на 4-5 пункта зад първия, внезапно в тъмните часове преди да падне мандалото станаха първи. Гнило отвред, но кой ли ще се сети да повдигне въпроса. Медиите - не всички - вървят след спечелилите, бе споделил изтъкнат водещ. Уви, те към този момент вървят преди спечелилите - разчистват им пътя до успеха.

Отдавна у нас е известно, че закон се прави за някой Човек. В случая с Киро обаче не бе нужно да се прави нов нормативен акт - единствено трябваше да не се съблюдава сякаш настоящия.

И в този момент тези хора ще вършат промяна на правосъдната система!

Ех, Канада, ех, Канада, ще продам алената си “Лада”! Ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза! - радостно си тананика нашенецът - гласоподавател. До идващия Кирчо.



Първи реакции на влизащите в 47-ия парламент политически партии и обединения
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Всички организации даваха преднина 8% на ГЕРБ, a внезапно в последния миг тя се стопи


Много е значимо да се промени “промяната” - тя ни донесе цените на тока в пъти повече. Всеки понеделник да се тегли по половин милиард и да не знаем защо са, и да ни се изяснява, че извършват някакъв бюджет от преди година и половина. Е, тази смяна аз всичко ще направя, с цел да спре. Безотчетното крадене от няколко олигарси, свързани с тока и, несъмнено, под чадъра на служебното държавно управление. Абсолютно замразени всички инфраструктурни планове. Промяната на “промяната” е извънредно значима.
Кирил Петков, “Продължаваме промяната”: Не преглеждаме вид за нови избори


“Продължаваме промяната” е първа политическа мощ в България. Започваме нов път и всички ще се гордеем с това. Със сигурност ще работим с Демократична България, с всички партии, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Целите ни с Демократична България са доста близки. Осъзнаваме, че на България є е належащо постоянно държавно управление. Това може да стане единствено с разговор. Само два компромиса не може да създадем - няма да допуснем неработеща правосъдна система и корупция. Ще създадем всичко България да има постоянно, съдружно държавно управление. Не преглеждаме вид за нови избори.
Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ: Служебният кабинет счупи доверието в честността на вота


Българските жители заслужават европейски стандарти на живот. Заслужават виновни, знаещи и можещи политици. Българските жители заслужават политици с държавническо мислене и държание.
Служебният кабинет счупи доверието в честността на изборите. Освен че държавните органи би трябвало да подсигуряват българските жители да могат да гласоподават, би трябвало да подсигуряват и честността на изборите.
Няма логичност да я има контролната квитанция и да не се брои, за какво ни е тя тогава?
Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия: Трябва да сме оптимисти за 47-ото Народно събрание


Трябва да сме оптимисти за 47-ото Народно заседание, тъй като в тези тежки моменти е извънредно значимо да има устойчиво болшинство, да има работещ парламент, да има постоянен кабинет. Длъжни сме да съставим болшинство, което да одобри един обществен бюджет, който да стабилизира стопанската система, да помогне за преодоляване на Коронавирус рецесията, за понижаване броя на инфектираните и умрелите. Ако не успеем и Народното събрание бъде разхлабен, ни чакат сложни месеци, тъй като тези най-важни решения не могат да бъдат взети от длъжностен кабинет.
Станислав Трифонов, водач на Има Такъв Народ: Няма да престъпя думите си


Резултатите от изборите са такива каквито е решил суверенът. Благодаря с откровеност и почитание на тези, които гласоподаваха за “Има подобен народ”. В тази обстановка, в тези условия и при тази среда вашето доверие е скъпо и задължаващо.

По отношение резултатите на Има Такъв Народ ще кажа единствено едно: Ако можех по някакъв метод да върна времето обратно, отново щях да постъпя по същия метод - без да влизам в ангажименти, без да се поддавам на напън и без да неистина. Това ще направя и в този момент - ще съблюдавам всичко, което съм споделил и няма да престъпя моите думи.
Христо Иванов, “Демократична България”: Възможно е да записваме обща група с Политическа партия


Технически и юридически е допустимо да записваме обща парламентарна група с “Продължаваме промяната”. Дали ще има смисъл от нея политически, ще забележим в идващите дни. Поздравявам ги за триумфа им! Що се отнася до резултата на Демократична България, неуспех не бих споделил от позиция на това, че в границите на идващия парламент ще можем да работим за цели, които сме си сложили. От тази позиция не бих използвал тази дума. Политическото дерби за президентството продължава и на втори тур, занапред ще се нареждаме. Ще създадем разбор на резултатите.
Костадин Костадинов, водач на “Възраждане”: Първа мощ сме до година-две


Имаме много сериозен резултат над 4 %. Нашите упования бяха за много по-сериозни резултати.
“Възраждане” спечелили с поредна политика, която следва години наред. Още от на следващия ден ще настояваме за унищожаване на всички ограничаващи ограничения към пандемията, да се отстрани зеленият документ, да се спре “тормозът” върху децата.

Има единствено един вид за поддръжка на кабинет - този кабинет да е подготвен да анулира всички горепосочени ограничения. До година и половина две “Възраждане” ще е първа политическа мощ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР