Силен взрив във фабрика за преработка на риба е избухнал

...
Силен взрив във фабрика за преработка на риба е избухнал
Коментари Харесай

Взрив в рибна фабрика в Гърция, двама са загинали

Силен гърмеж във фабрика за преправка на риба е избухнал в гръцкия град Превеза. Вследствие на гърмежа са починали двама души, единият от които е албанец, като ранен е и трети служащ във фабриката, съобщи Албанското радио и телевизия (RTSH).

Според гръцката организация АНА–МПА гърмежът избухнал, до момента в който двамата служащи заварявали с бутилки с пропан.

Взривът е избухнал към 15:30 ч. през вчерашния ден.  Двамата служащи – 39-годишен грък и 40-годишен албанец , са тежко ранени и не съумяват да оцелеят.  АНА–МПА прецизира, че става въпрос за 41-годишен мъж от Превеза и 49-годишен албански жител.

Заради мощния гърмеж живеещите наоколо до фабриката напуснали ужасени домовете си.

Множество пожарникари и служители на реда са били изпратени на мястото на случилото се. Двамата притежатели на рибната фабрика са арестувани в полицията по отношение на тежкия случай. Според АНА–МПА задържан е и трети човек, отговорник за външната работилница, където се е случило запояването с съдбовен край.

По информация, получена от вестник " Катимерини " от локалната полиция, раненият наподобява не е тежко ранен. " Катимерини " оповестява също, че по случая тече следствие, защото локалните медии изясняват с разнообразни аргументи случилото се, а регионът на гърмежа е отцепен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР