Сигнали за пет произшествия с паднали дървета са получили в

...
Сигнали за пет произшествия с паднали дървета са получили в
Коментари Харесай

Силният вятър събори дървета и клони в района на Боровец


Сигнали за пет катастрофи с паднали дървета са получили в районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Боровец от сутринта, заяви за Българска телеграфна агенция основен контрольор Данаил Ласкин във връзка разразилия се мощен вятър в цялата страна. 

По думите на Ласкин постъпване на сигнали в службата е почнало от нощес, като главните провали са нанесени върху коли в региона на курорта " Боровец ". Най-тежко потърпевша била кола на паркинга на хотел. Паднало дърво е затворило тази заран пътят сред Боровец и село Радуил, само че трасето към този момент е разчистено.

Тази заран дърво е паднало и в друго обитаемо място в община Самоков - село Говедарци, както и на пътя сред селото и Мальовица. Едното дърво е отстранено, а другото се разчиства, стана известно от думите на кмета на село Говедарци Лорита Христова.

Сигнали на жители за паднали по-големи клони обаче не престават да се появяват в обществените мрежи. Група пътуващи сред Самоков и София са разгласили фотоси с такива, които пречат на напредването, и молят за по-внимателно шофиране. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР