Сигнали, жалби и предложения от граждани се приемат и чрез

...
Сигнали, жалби и предложения от граждани се приемат и чрез
Коментари Харесай

Безплатен телефон за сигнали, жалби и предложения от граждани разкриха в Община Мездра

Сигнали, тъжби и оферти от жители се одобряват и посредством безплатната услуга Free Call

С цел възстановяване на връзката с жителите за обезпечаване на бърз и ефикасен отговор на техните потребности и запитвания,

Община Мездра разкри безвъзмездна телефонна линия за приемане на сигнали, тъжби и оферти от поданици на всички обитаеми места в общината.

Връзка с общинските чиновници можете да осъществите всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа от стационарен или мобилен телефон, както и посредством безплатната услуга Free Call, която се дава на официалнaта интернет страница на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/

Услугата е маркирана със зелена икона, изобразяваща телефонна слушалка с надпис „ Безплатно позвъняване “. Тя е ситуирана в долния десен ъгъл на уеб страницата на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/ При кликване върху слушалката, позвъняванията се трансферират към телефонна централа.

При всяка осъществена връзка се изписва географската локация, откъдето е осъществено позвъняването, като по този метод се предотвратяват злоупотреби и подаване на погрешни сигнали.

Освен безвъзмездни диалози, услугата дава опция за изпращане на електронни писма до Общинската администрация. За задачата се натиска друга икона, която е в наследник цвят и изобразява пощенски плик с надпис „ Пиши ни “. Всяко известие се вкарва с входящ номер в системата.

Услугата Free Call е налична за целия свят. Единственото изискване за реализиране на диалог е съществуване на интернет връзка и устройство с микрофон (мобилен телефон, компютър, таблет) от страна на подателя.

Услугата е съобразена с работното време на Община Мездра, като е дейна за позвънявания в часовия диапазон от 8:00 до 17:00 часа, а през останалата част от денонощието могат да се изпращат само електронни известия.

СИГНАЛИ И ЖАЛБИ ОТ ГРАЖДАНИ съдебна експертиза ПРИЕМАТ ДЕНОНОЩНО НА ТЕЛ. 0885 695 504 - Оперативен дежурен в Община Мездра!

Предимства:

• Бърз достъп: Лесен метод да достигнете

• Директен контакт: Пряко другарство със чиновници, които са подготвени да Ви оказват помощ.

Апелът на общинската власт е: " Свържете се с нас и станете част от подобряването на нашето общностно пространство! ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР