Днес официално досегашният областен управител на област Добрич Йорданка Костадинова

...
Днес официално досегашният областен управител на област Добрич Йорданка Костадинова
Коментари Харесай

Йорданка Костадинова предаде символично ключа на област Добрич на Румен Русев

Днес публично досегашният регионален шеф на област Добрич Йорданка Костадинова съобщи символичният ключ на региона на своя сътрудник – новоназначения регионален шеф Румен Русев. При предаването на поста пред медиите и колектива на администрацията Й. Костадинова изрази признателност за взаимната работа и регистрира съществени акценти от активността – завършено изземване на парцел държавна благосъстоятелност, даването на помещение държавна благосъстоятелност и обезпечаване за финансиране на ремонта му на РЗОК за център за обслужване на популацията, в това число и на хора с увреждания; включването в програмата за поправки на АПИ за 2024 година на пътни сектори от област Добрич; актуализиране на плана за разчистване на река Батовска и внасянето му в Междуведомствената комисия за разглеждане и финансиране. Й. Костадинова пожела на Румен Русев и екипа на Областна администрация здраве.

Румен Русев съобщи, че с чест и отговорност поема поста на регионален шеф, като показа, че ще продължи да работи в полза на жителите на област Добрич. Не на последно място той акцентира, че най-важната задача е подготовката и провеждането на изборите за Европейски парламент и народни представители и добави, че разчита на екипа на Областна администрация Добрич, както и до момента, за гарантирането на добра организация и бистрота в работата.

Припомняме, че с Решение №324 от 8 май 2024 година Министерският съвет освободи Йорданка Костадинова като регионален шеф на Добрич и назначи Румен Русев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР