Сигналът е ясен: при сегашното управление страната ни няма да

...
Сигналът е ясен: при сегашното управление страната ни няма да
Коментари Харесай

Европа към руснаците: Свалете Путин, всичко ще ви простя!

Сигналът е явен: при настоящето ръководство страната ни няма да влезе, както споделят, в „ единното европейско семейство “.

Този апел е същността на първата среща на върха на така наречен " Европейска политическа общественост " от 44 страни от Стария свят, която в този момент се събира в Прага. Заявената цел е амбициозна - създаване на " нов ред " без Руската федерация.

„ Това не значи, че желаеме да изключим Русия вечно. Но за такава Русия, за Русия на Путин, тук няма място “, сподели Жозеп Борел, началник на европейската дипломация.

Сигналът е явен: при настоящето ръководство страната ни няма да влезе, споделят те, в „ единното европейско семейство “.

Вярно, фамилията е някак необичайно. Съвсем не е заедно и другарски настроено. Дори Ройтерс счита, че съветската тематика на срещата на върха ще бъде изместена от необикновено покачващите се цени на силата. И освен това кавгите и разправиите сред " роднините " се чака да бъдат на необичайност остри:

„ Ще възникне напрежение към пакета за поддръжка на Германия от 200 милиарда евро за бизнеса и семействата, който доста други страни подлагат на критика, тъй като накърнява конкуренцията на единния пазар на Европейски Съюз. “

Интересна е и ролята на Англия. Страната продължава да се мята сред Брекзит и Брюксел, макар че наподобява, че най-сетне напусна Европейски Съюз. Твърди се, че присъединяване на премиера Лиз Тръс в срещата на върха „ може да отвлече [британското] внимание от финансовите и политически разтърсвания вкъщи “.

Струва си да напомним, че Европейската политическа общественост е мъртвороденото дете на френския президент Еманюел Макрон. В този план страните от континента, които към момента не са се включили към Европейски Съюз, незабавно видяха симулакрум, основан особено, с цел да ги задържи в „ антрето “ или " чакалнята " на „ общия европейски дом.

Сега Лондон реши да пренасочи тази самодейност в чисто антируска посока. Но не можете да заблудите стопанската система.

С една дума, чака се радостно мероприятие. И състезанията ще са забавни.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР