Сигнал за инцидент с българската техника, с която от вчера

...
Сигнал за инцидент с българската техника, с която от вчера
Коментари Харесай

Проблем с български кран по време на изтеглянето на цистерните, дерайлирали край Пирот

Сигнал за случай с българската техника, с която от през вчерашния ден се работи по отстраняването на цистерните край Пирот, които излязоха от релси по Коледа. Ръководителят на българския екип Емил Симеонов съобщи, че няма потърпевши при наклоняване на 50-тонен автокран.

Той добави, че става дума за механически проблем при поддаване на релсите.  Той ще бъде отхвърлен, откакто се спре изпускане на амоняк от една от цистерните, които би трябвало да се реалокират, сподели още Симеонов и изясни, че няма да има закъснение на проекта по пренасяне на цистерните. 

„ В момента се прави интервенция по повдигане и слагане на дерайлиралите вагони цистерни върху релси и извеждането им от мястото на случая. По проект график през вчерашния ден трябваше да бъдат вдигнати две цистерни. Едната от тях трябваше да я сложим върху релси и да отиде в гара Пилот. Цистерната беше сложена върху релси и беше изтеглена с локомотив. Последва една доста дълга и тежка интервенция в не положителни условия. От втората цистерна, която е легнала върху земята, и трябваше да се изправи, имаше пропускане на амоняк. Работеше се извънредно точно с доста мудни темпове “, изясни пред bTV Симеонов.

Той добави, че би трябвало да се направи спомагателен път за напредване на крана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР