Швейцарците отхвърлиха на референдум предложението да се отпускат допълнителни субсидии

...
Швейцарците отхвърлиха на референдум предложението да се отпускат допълнителни субсидии
Коментари Харесай

Швейцарците решиха на референдум: Кравите остават без рога

Швейцарците отхвърлиха на референдум предлагането да се отпускат спомагателни дотации на фермерите, които не отстраняват рогата на своите крави, оповестява Reuters, представена от БГНЕС.
На провелия се през днешния ден референдум предлагането бе отхвърлено с 47 % " за " против 53% " срещу ".
Решено: Кравите в Швейцария остават без рога Швейцарците отхвърлиха на референдум предлагането да се отпускат спомагателни дотации на фермерите, които не отстраняват рогата на своите крави, оповестява Ройтерс. Практиката да се отстраняват рогата на животните, които са национална горделивост и туристическа атракция е от 70-те години на предишния век, когато се трансформират и изискванията на развъждане на животните. На провелия се през днешния ден референдум предлагането бе отхвърлени с 47 % за против 53 срещу. Инициативата да се резервира „ достолепието на добитъка “ бе подета от фермера Армин Капул преди девет години и провокира народен спор за правата на животните. Кравите остават без рога като дребни телета, с цел да населяват по-малки пространства, гласи законът, признат от швейцарските управляващи Практиката да се отстраняват рогата на животните, които са национална горделивост и туристическа атракция, е от 70-те години на предишния век, когато се трансформират и изискванията на развъждане на животните.
Инициативата да се резервира „ достолепието на добитъка “ бе подета от фермера Армин Капул преди девет години и провокира народен спор за правата на животните. Кравите остават без рога като дребни телета, с цел да населяват по-малки пространства, гласи законът, признат от швейцарските управляващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР