Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че много

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че много
Коментари Харесай

Федерер: Много харесвам социалните мрежи, но семйството ми е приоритет

 Федерер би подкрепил гейовете в тениса
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че доста харесва обществените мрежи, само че избира да прекарва всеки свободен миг със фамилията си пред това да си гледа телефона.

" Усещам, че пробвам да дам на почитателите една друга визия. Това е един друг метод да поддържам връзка с тях. Просто се пробвам да се развличам посредством него.

Винаги съм харесвал да върша фотоси. Вероятно ме радва и самия факт, че представям на почитателите моменти от малко по-различен ъгъл. Винаги съм бил обаче доста деликатен в това, което споделям и върша.



За момента не се озорвам да отстранявам част от времето си за обществени мрежи, само че почтено казано заобикалям да заставам доста пред телефона, защото фамилията ми е приоритет и избирам да съм с него през дребното ми свободно време ", сподели Федерер.

Маестрото ще стартира присъединяване си в шампионата от Големия шлем US Open във вторник (28 август) не по-рано от 19:00 часа българско време. Швейцарецът ще играе третия мач на Централния корт против японеца Йошихито Нишиока.

Родната суперзвезда Григор Димитров пък излиза против Стан Вавринка в понеделник от 19:00 часа българско време в първия мач на " Артър Аш Стейдиъм ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР