Шлеп се удари в мост в Галвестън, щата Тексас, като

...
Шлеп се удари в мост в Галвестън, щата Тексас, като
Коментари Харесай

Шлеп причини петролен разлив след удар в мост в щата Тексас

Шлеп се удари в мост в Галвестън, щата Тексас , като по този начин аргументи петролен разлив и затвори единствения път към непосредствен остров. Това предават от BBC.

Плавателният съд се е блъснал през вчерашния ден в крайпътен сектор на остров Пеликан в Галвестън малко преди 10.00 локално време. В резултат на конфликта мостът е развален и една от колоните на моста отчасти е рухнала върху съда.

Няма потърпевши при случая , съгласно изказване на град Галвестън. Един човек на борда на шлепа е бил повален във водата и бързо избавен.

Началникът на моста от навигационния регион на окръг Галвестън Дейвид Флорес съобщи, че конфликтът е станал, защото шлепът е изгубил надзор над двете баржи, които е бутал, заради бурни талази.

" Течението беше доста неприятно и приливът беше висок ", удостовери Флорес.

Плавателният съд е превозвал базов нефтопродукт, тип петролно масло, показаха чиновници на Тексас пред BBC. Бреговата защита на Съединени американски щати е отишла на мястото, с цел да оцени степента на вредите.

Шлепът към момента е в залива. " Има известия за искра във водата. Все още нямаме тъкмо число за количеството на какъвто и да е артикул във водата ", заяви представител на дивизията на бреговата защита на Съединени американски щати в Тексас. Водният път ще бъде затворен, до момента в който разливът бъде измит.

Шлепът има потенциал от към 30 000 галона, съгласно медийния сътрудник на BBC CBS News.

Инженери от Министерството на превоза на Тексас ще " инспектират пътя и ще дефинират дали има вреди ", споделиха чиновници на Галвестън. Мостът ще остане затворен, до момента в който не се откри, че е безвреден за потребление.

Ударът докара до малко спиране на електрозахранването на остров Пеликан, общественост от към 9000 души. Оттогава зареждането е възобновено.
 Петролен разлив край крайбрежията на Калифорния
Петролен разлив край крайбрежията на Калифорния

Нефтено леке е видяно край Хънтингтън Бийч
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР