Шумен отстъпи на Академик Пловдив в петия кръг от НБЛ,

...
Шумен отстъпи на Академик Пловдив в петия кръг от НБЛ,
Коментари Харесай

Адриян Секулов: За мен мачът беше по-специален

Шумен отстъпи на Академик Пловдив в петия кръг от НБЛ, а ето по какъв начин баскетболистът Адриян Секулов разяснява провалянето на своя отбор.

" Със сигурност мачът за мен беше по-специален. Усетих топлината, когато стъпих на игрището. Ние обаче сме експерти и даваш всичко от себе си и забравяш някои неща. Вече отвън игрището е уважението и всичко друго, което върви с тези пет години зад тила. Не отговорихме на агресивността на Академик и те ни ограничиха под 75 точки. Видя се смяната от последните четири мача. Трябва в отбраната да се вдигнем и да имаме повече предпочитание и да се опитваме всеки мач да имаме най-малко по 85-92 точки на мач. 
 Академик Пловдив се оправи с Шумен и записа първи триумф от началото на сезона Академик Пловдив се оправи с Шумен и записа първи триумф от началото на сезона
Вече втора година Шумен е в НБЛ и тимът има упоритости, благодарим и на спонсорите, които ни оказват помощ. Много се стараем и би трябвало нещата да станат по-добри за в бъдеще. ", съобщи Секулов.

Снимка: НБЛ 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР