Ще успее ли да се възстанови криптопазарът след сривовете в

...
Ще успее ли да се възстанови криптопазарът след сривовете в
Коментари Харесай

Ще се събуди ли криптопазарът след дъното което достигна?

Ще успее ли да се възвърне криптопазарът след сривовете в последните месеци? Повечето специалисти дават обнадеждаващи прогнози по отношение на бъдещето на криптовалутите.

Цената на биткойн демонстрира същото държание, както при образуването на края на мечия пазар през 2018 година, твърди Майк Макглоун, старши пълководец във Bloomberg Intelligence.

Експертът уточни спада на настоящата цена на първата криптовалута по отношение на нейните пълзящи междинни за 50-седмичните и 100-седмичните интервали от рекордните стойности и предвижда растеж на биткойн през идващите 6 месеца

През 2018 година биткойн падна от $16 000 през януари до $3 200 доникъде на декември, единствено с цел да се върне до $13 000 през идващите 6 месеца.

Специалистът означи, че пазарът на цифрови активи е стигнал досега на истината.

„ Биткойн или е на прага на един от най-големите бичи пазари, който ще стартира през втората половина на годината, или мнозина ще стартират да признават, че цифровите активи са се трансформирали в несполучлив опит. Аз имам вяра обаче, че популяризирането на криптовалутите ще продължи “, сподели Макглоун.

Експертът съпостави рухването на крипто пазара през първата половина на годината със „ спукването на dot-com балона от 2000-2002 година Елиминирането на ливъриджа беше особено за всички рискови активи през този интервал, добави той.

През юни Макглоун предвижда консолидирането на първата криптовалута като актив за спестявания, а при започване на годината старшият пълководец на Bloomberg сподели, че цената на цифровото злато може да се увеличи до $100 000 през 2022 година

Друг известен крипто анализатор и трейдър не чака биткойнът да доближи нови исторически върхове евентуално още две години.

Известният като „ Kaleo” анализатор показа в Twitter, че биткойнът ще се търгува в непряк диапазон, като се споделя, че се намира в пазар на крабове. Трейдърът планува придвижване в този диапазон, преди активът да експлодира до нов исторически връх евентуално след халвинга при започване на 2024 година

Според Kaleo водещият криптоактив евентуално ще се колебае сред $16,000 и $30,000 в идващите пет месеца, преди да започва внезапно придвижване нагоре.

„ Най-вероятният път оттук насетне е да забележим открит базов диапазон сред $16,000 и $30,000, който в последна сметка се позволява към декември, когато цената най-сетне пробие над диагоналната опозиция на високите времеви рамки.

Очакваме няколко месеца на бърз, преувеличен напредък при започване на 2023 година, който няма да докара до нов исторически връх. Ограничаването някъде към $50,000 е по-разумно, само че този напредък би трябвало да има обвързван с него мини алткойн сезон.

Следващите към 18 месеца до идващия халвинг през март 2024 година се дефинират от пазар на раци, който се задържа над логаритмичната поддръжка на висока времева рамка.

Докато Биткойн остава в пазара на раците, стартират да се появяват нови алткойн разкази и пазарът на NFT [non-fungible token] стартира да набира скорост”, предвижда трейдърът.

Той твърди, че Биткойн ще доближи нов исторически връх от най-малко $110,000 в месеците след идващия халвинг.

„ В края на 2024 г./началото на 2025 година най-сетне ще забележим нов исторически връх на Биткойн и шестцифрена стойност на BTC.”

„ Искам да поясня - мисля, че биткойнът ще се изкачи по-високо от 110,000 U), само че даже и това да е всичко, което ще забележим... това към момента е 5 пъти повече от настоящите цени за по-малко от две години и половина. Това въобще не е неприятно. Може даже да е задоволително, с цел да изпревари инфлацията.” приключва Kaleo.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР