Ще се завъртим в кръг - но само на кино.

...
Ще се завъртим в кръг - но само на кино.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Филмовите премиери на седмицата

Ще се завъртим в кръг - само че единствено на кино. Вече може да забележим първия тийзър на новия филм на Стефан Командарев - " В кръг ".

Любими артисти влизат в три патрулки. Сюжетът е въодушевен от същински истории със чиновници на Министерство на вътрешните работи, а на снимачната площадка се включва и психолог - съветник. Премиерата на „ В кръг ” е планувана за ноември.

Проектът „ Фабрика Кино - Пътуване във времето ” е част от програмата на " Пловдив - Европейска столица на културата 2019 ". Чрез него публиката има опция да се срещне с неповторими кинотворения като - „ Живот в предишното на бъдещето ”.

В събота, в двора на Драматичен спектакъл Пловдив е срещата с кино лентата на Сюзън Кучера и Джеф Бриджис, който обръща съществено внимание върху екологичните проблеми и по какъв начин могат да се плануват огромни промени, подбудени от спонтанните дейности на мнозина. Как, когато разберем същинската ни връзка с всичко в близост, ще би трябвало да променим упованията си не за това, което ще загубим, а за това, което бихме спечелили, в случай че се подготвим за нещо друго.

„ След ” по едноименния бестселър на Анна Тод излезе на огромен екран.

Главната героиня постъпва в влиятелен лицей. Теса е отличничка, чинно момиче, вярна на ученическата си обич и въоръжена с огромни проекти за бъдещето. Но, когато на хоризонта се появява тайнственият Хардин Скот картина трансформира цветовете си. Младият бунтовник ще я накара да смъкна розовите очила и да премисли това, което желае от живота.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР