Ще популяризират България със седем балнео- и СПА дестинации България

...
Ще популяризират България със седем балнео- и СПА дестинации България
Коментари Харесай

Ще популяризират България със седем балнео- и СПА дестинации

Ще разпространяват България със седем балнео- и СПА дестинации България ще показва опциите за балнео и спа туризъм у нас със седем дестинации, създадени от Министерството на туризма. До месец те ще бъдат качени на интерактивна карта, а до месец и половина ще бъдат включени и в платформата I Love Bulgaria, оповестиха от отрасловото ведомство.

Старопланинска, Софийска, Черноморска, Югозападна, Средногорска, Родопска и Югоизточна- това са спа дестинациите, които България ще разпространява. В тях влизат разнообразни туристически и културни обекти, а каква се чака да бъде изгодата от новата самодейност на Министерството на туризма изяснява отрасловият министър Николина Англекова: " Нашата цел като министерство е да разпространяваме тези региони, т.е. да насочим вниманието към тях, надлежно да увеличим потока от туристи и тяхната посещаемост и оттова да създадем по-добри условия за икономическа интензивност ", сподели тя.
 

Днес приключеният вид на новите спа дестинации беше публично показан. Те ще бъдат качени и на уеб страницата на министерството на туризма.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР