Ще подкрепим вота, ще гласуваме "против" правителството, обаче с нашите

...
Ще подкрепим вота, ще гласуваме "против" правителството, обаче с нашите
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие със свои аргументи и мотиви

Ще подкрепим вота, ще гласуваме "против " държавното управление, обаче с нашите претекстове и причини. Това разгласи в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев във връзка поръчката на ПГ на "БСП за България ", че ще внесе избор на съмнение без Движение за права и свободи.

Ако нямаш съдружна просвета в съпротива, доста мъчно би могъл да имаш такава в ръководството, разяснява Цонев във връзка с решението на Българска социалистическа партия.

Попитан дали дейностите на Българска социалистическа партия са "нож в гърба ", Цонев напомни хронологията на събитията: "Направихме среща на равнище зам.-председател на двете парламентарни групи, уточнихме тематиките, по-късно направихме среща с водачите на двете групи, на която уточнихме каква ще е тематиката, само че не в елементи и направихме работна група на двете парламентарни групи, която трябваше да създаде претекстовете и тематиката на вота с акуратност дефинирана.

Между Коледа и Нова година не бяхме потърсени, след Нова година също. Днес разбрахме, че през вчерашния ден Българска социалистическа партия са взели решение да внесат вота сами и през днешния ден Корнелия Нинова уведоми Мустафа Карадайъ за това тяхно решение. Вие преценете какво е това деяние ".

Изкушавам се да кажа, че това деяние на Българска социалистическа партия потвърждава правотата на думите на Ахмед Доган, разяснява Цонев и добави, че думите на почетния ръководител на Движение за права и свободи са фотография на политическата обстановка в страната, а не провокират тази обстановка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР