Ще обясня защо не пея мелодията, издиктувана от медиите. Особено

...
Ще обясня защо не пея мелодията, издиктувана от медиите. Особено
Коментари Харесай

КАЖЕТЕ МИ, ЗАЩО ДА ПОДКРЕПЯМ ТОЗИ ДЖИХАДИСТКО – ФАШИСТКИ СЪЮЗ? ЗАЩО НЕ ПЕЯ МЕЛОДИЯТА, ИЗДИКТУВАНА ОТ МЕДИИТЕ.

Ще обясня за какво не пея мелодията, издиктувана от медиите. Особено на тези истерици, които желаят пояснение от всеки, който си е разрешил да не си поставя украинското знаме и не зее в един звук с тях.

През декември 2021 година Общото заседание на Организация на обединените нации одобри с преобладаващо болшинство резолюция за „ битка с възхвалата на нацизма “. Само две страни, Съединени американски щати и Украйна, се опълчиха и гласоподаваха срещу.

Може ли някой да изясни за какво?

Години наред самата английска и европейска преса заявиха за повишаването броя на украинските нацисти и нацистки групировки, ориентирани против етническите руснаци в Украйна.

Къде изчезнаха през днешния ден всички сходни публикации? Къде ги зариха внезапно? Защо всички се вършат, че не виждат стотиците фотоси на украински военни формирования с униформи с пречупени кръстове на тях?

Защо всички се вършат, че в Украйна няма етнически руснаци? Защо всички не виждат, че те са тъкмо там, към огромните газови залежи, открити през 2012 година в кримския басейн и в Донбас. Някой би си споделил, брей, тия отново сътвориха радикали с цел да избие локалните неуместни, поради газ и нефт, по този начин както ИДИЛ направи в източна Сирия, където са най-големите залежи. Но  кой може да бъде? Кой ще желае да избива руснаци?

Защото се сещам за посещаване на общоизвестния клинично болен русофоб Джон МакКейн през 2016, който насъскваше украински военни формирования против Русия, по този начин както го направи през 2011 и посети брадати екземпляри в Сирия… А какво е правил там и по какъв начин да разбираем думите му?

И като споменахме джихадистите в Сирия, всичките им медийни канали оповестяват за джихадисти, които се насочват към Украйна, да се бият против ултимативния погрешен зложелател – Русия. Включително и Абу  Тоу, който се хвали, че е блъснал десетки съветски танкове в Сирия:

Абсолютно всички ислямистки радикали сега са в бойна подготвеност и показват предпочитание да се включат, както се вижда от профилите им.

На всичкото от горната страна с цялото си двуличие, хорицата с сериозна импотентност развяват пръсти и назовават Путин „новия Хитлер“, Путлер, демонизирайки руснаците до крайни потресаващи лимити. Страната, дала 20 милиона жертви против настъпващия нацизъм, който атакувал Сталинград, днешния Волгоград. Сочат с пръсти и чеченците на Кадиров, забравяйки, че те застанаха с християнските милиции в Сирия против джихадистите, при които пък имаше и наследници на ислямиста Дудаев.

На всичкото от горната страна Украйна поддържа Азербайджан и техните издевателства против арменските християни в Арцах.

––

Като теглим чертата, кажете ми, за какво да поддържам този джихадистко-фашистки съюз? И знаете ли какво. В даден миг те ще почнат да се бият между тях. Както стана с „умерените“ ислямисти и кюрдите в Сирия.

Каква е тази нервност и завист против хората, които не желаят да си поставят украински флагове под профилите. Нито съветските. А желаят уравновесен взор.

Впрочем дано да прибавим и ширещия се изумителен расизъм в европейските медии:

Попит и от нашия Кирил Петков, който бе гневно представен по арабските медии с много отрицателни и възнегодуващи реакции. Аз бих го попитал, добре де, в случай че желаете да махнете съветския газ, ще би трябвало да внасяте от Катар, С.Арабия, от Близкия изток като цяло, а с такива мнения, какво постигате? Ако Кирил Петков иде там, най-вече да го посрещнат и замерват с пликове камилска урина, в случай че продължава в същата дирекция.



И дано ви кажа нещо. НАТО не се интересува от украинските хорица. Интересува се от това да нанася удари на своя зложелател, употребявайки украинци. За тях е значимо да нанасят допустимо най-вече гибел и опустошения на руснаците, употребявайки украинска кръв като гориво за безкрайните им енергийни войни. Точно както направиха в Сирия, Либия, Ирак, както и скоро ще създадат във Венецуела и Иран. То не инцидентно Байдън почна да ги бърка към този момент и той.

Затова и не вършат кой знае какво.

Тази подправена емпатия с „украинските деца“ ми припомня за оня със сирийските.

Жалко за всички деца. Че им строим свят на двуличие и на зомбита, следени от медии.

И не че желая да заема страна. Но тази едностранна устременост в медиите е дразнеща.

Daher Farid Daher
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР