Ще направим всичко възможно страната ни да има правителство, заяви

...
Ще направим всичко възможно страната ни да има правителство, заяви
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Най-унизителното за България е, че дори РСМ даде на Украйна самолети

Ще създадем всичко допустимо страната ни да има държавно управление, съобщи Ивайло Мирчев от коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Според него сме сложили европейски връх по осъществяване на най-вече избори.

Всичко, което зависи от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ ще го създадем, с цел да влезем в Еворознта, с цел да влезем в Шенген, да вземем парите от ПВУ, да модернизираме армията и правосъдната промяна, добати той в ефира на Българска национална телевизия.

„ В тази акция не мисля, че има фонов звук. Войната в Украйна, от едно европейско събитие, се трансформира в голям пропуск за България. Всички европесйки страни към този момент предоставиха остарялото си руско въоржение на Украйна. България е единствената, която не го прави. Миналата седмица Словакия и Полша изпратиха и Словакия незабавно получи нова с отстъпка. Най-унизително за страната ни е, че даже Република Северна Македония даде и дребното самолети, които има. Македония ще получи заместваща техника. Това може да се случи и в България. От месец сме най-сериозният склад на руска техника, тъй като останалите си предоставиха тяхната “, уточни Мирчев.

По думите му техниката, с която България разполага е на повече от 50 години.

„ Няма воля в това ръководство нещо да се промени. Заявката, която даваме е България да промени този метод. В едно бъдещо ръководство да модернизираме Българската войска по всички вероятни способи “, изясни още претендентът за народен представител от ПП-ДБ.

„ За всеки български жител е значимо да отиде да гласоподава с цялото омерзение и стеснение. С това, че политиците карат хората да гласоподават за пети път. Трябва оптимално доста хора да отидат до урните и да ни поддържат. Ние имаме максимален късмет да създадем реформаторско ръководство. Не е тематика за нас коалиция с ГЕРБ. Доказали сме го четири пъти с цялото стеснение, което провокира тази тематика “, означи още Ивайло Мирчев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР