Ще можем да гледаме първите 4 епизода наведнъжКасъл Рок“  пренася

...
Ще можем да гледаме първите 4 епизода наведнъжКасъл Рок“  пренася
Коментари Харесай

Сериалът по Стивън Кинг “Касъл Рок” с премиера в HBO GO на 2-ри август

Ще можем да гледаме първите 4 епизода едновременно
„ Касъл Рок “  пренася фена в пронизващия студ на света на Стивън Кинг. Измисленият град съчетава митологичния мащаб и интимния роман на героите на едни от най-популярните произведения на Кинг, измежду които „ То “ и „ Тъмната половина “. Локация, единствено на няколко километра от гористите местности на Мейн, в която писателят развива епичната сага е изтъкана от светлина и мрачевина. Първите четири епизода ще са налични за българските почитатели на 2 август в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Сериалът, визуализиращ психическите ужаси от мултивселената на Кинг е продуциран от  Дж. Дж. Ейбрамс и компанията му Bad Robot Productions в партньорство с  „Уорнър Брос“. Звездите на сериала са Андре Холанд („ Луна светлина “, „ Селма “, „ 42 “), Мелани Лински („ Високо в небето “ “, „ Божествени създания “) и Бил Скарсгард („ То “, Atomic Blonde). Компания им вършат Джейн Леви („ Злите мъртви “), носителката на Оскар и Златен глобус Сиси Спейсик („ Кери “, „ Дъщерята на миньора “) и гост-звездата в сериала –  Скот Глен („ Останалите “ на HBO).

Сам Шоу и Дъстин Томасън развиват плана в ефирен като основни продуценти, дружно с Дж. Дж. Ейбрамс, Бен Стивънсън и Лиз Глоцер.

Първите 4 от общо 10-те епизода на Касъл Рок са с премиера на 2 август в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Следващите епизоди ще бъдат налични един по един в платформата всеки идващ четвъртък с край на 13 септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР