Още от самото основаване на Нетикс ние се стремим да

...
Още от самото основаване на Нетикс ние се стремим да
Коментари Харесай

Деан Белев, вицепрезидент „Услуги“ на Нетикс: Създаваме услугите, за които пазарът мечтае

„ Още от самото учредяване на Нетикс ние се стремим да бъдем неповторими, да сътворяваме услуги, за които пазарът мечтае. Много постоянно фирмите слагат фокуса върху себе си, върху своите визии за развиване на бизнеса. Ние сме се съсредоточили върху това да търсим потребността при клиента – да слушаме, да чуваме, да виждаме, да проучваме от какво има потребност съответният клиент и съответният пазар “ – споделя вицепрезидентът „ Услуги “ на Нетикс Деан Белев в изявление за Bloomberg TV България.
Той добавя, че тази тактика е помогнала на Нетикс, която е учредена през 2012 година, за 6-7 години да навлезе в телеком бизнеса и да се конкурира с компании, които имат над 20-годишен опит в даването на сходни услуги за същия вид клиенти. „ Това е триумф е за цялата компания, самопризнание е екипа, който работи за развиването на тези услуги и мотив за горделивост в народен мащаб, тъй като ние сме европейска и българска компания “ – разяснява Белев.

На въпрос какво тъкмо съставлява Нетикс, Деан Белев дава отговор, че това е световна платформа, която може да се назова „ по-добрият интернет “. „ Нетикс дава качествена съгласуваност на наличието, което се генерира по целия свят, до крайните консуматори. В момента Нетикс участва в 35 страни, в над 150 дейта центъра по света на 6 континента. От всички тези свои точки на наличие компанията включва наличие, дава го на своите клиенти – участниците в Нетикс, а те от своя страна го дават на крайните консуматори “.

Всички тези пазари са свързани в една мрежа. Без значение къде се намира географски участникът в Нетикс, той може да доближи и да си обменя услуги с всички останали. „ Ако имаме клиент в Азия, той може през Нетикс да си споделя услуги с хора от Африка, от Европа, от Америка “, споделя Белев.

Цялото изявление можете да видите на: https://www.bloombergtv.bg/biznes-sreshta/2019-07-10/investiraneto-na-pechalbata-obratno-v-kompaniyata-dava-garantsiya-za-uspeh
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР