Вече можете да наемете сървър и да го получите готов

...
Вече можете да наемете сървър и да го получите готов
Коментари Харесай

Cloudware на Нетера е с нов сайт и услуга

Вече можете да наемете сървър и да го получите подготвен за работа с определената от вас операционна система за към 15 минути
Cloudware обнови дизайна на своя уебсайт и пусна услуга, която доста форсира процеса по наемането на сървъри и влизането им в работен режим. Тя се назовава автоматизирано провизиране на сървъри и свежда времето за подготовката на машината до 15 минути, след което получавате достъп до подготвен сървър с определената от вас и към този момент конфигурирана операционна система. Не е належащо в допълнение време за изчакване или конфигурация.

Ако имате доста характерни условия, времето за изчакване може да по-дълго, само че в множеството случаи Cloudware ще ви даде мечтаната настройка и операционна система изненадващо бързо.
Защо да наемете сървър от Cloudware?
  Използването както на облачните, по този начин и на физическите сървъри на Cloudware в центровете за данни на Нетера има редица преимущества в съпоставяне със закупуването и поддържането на лични сървъри:

– Намаляване на разноските за поддръжка, както и на спомагателните разноски за електричество, изстудяване и други, свързани със специфичните условия за поддръжка на сървърите;

– По-лесни усъвършенствания, когато е необходимо;

– По-висока сигурност с всички преимущества на центъра за данни;

– DDoS отбрана от ново поколение;

– Само вие имате достъп до сървъра си;

– 24/7 техническа поддръжка разполагаем при нужда;

– Допълнителен мониторинг и предизвестия за вероятни проблеми от екипа за поддръжка;

– Незабавна реакция и помощ за възобновяване на данни и при други проблеми.

За физическите сървъри, които можете да наемете от Cloudware, надеждността е основна – всички сървъри се състоят от висококачествени съставни елементи и са стрес-тествани преди да влязат в дейта центъра.

Наемането на сървър към този момент е по-изгодно и по-лесно в целия свят, което трансформира услугата в желана и налична за от ден на ден компании – от дребни и междинни предприятия до огромни корпорации.

На новия уебсайт на Cloudware можете да ревизирате настоящите предложения и да изберете своя сървър и операционна система онлайн още през днешния ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР