Ще изчистим името на дирекцията и всички служители, които работят

...
Ще изчистим името на дирекцията и всички служители, които работят
Коментари Харесай

След арестите за подкуп: Рокади в ГДБОБ

Ще почистим името на дирекцията и всички чиновници, които работят съзнателно, даде обещание Маринов
Знак за промени в структурата и кадровия състав на ГДБОП даде вътрешният министър Младен Маринов след ареста за подкупи на топченгетата, които работят против наркотрафика. Закопчани бяха шефът на отдел опиати в ГДБОП и началника на бранша, както и още един чиновник.

ВИЖ ОЩЕ: Гешев: Закопчахме висши чиновници на ГДБОП

„ Разследването е за проведена незаконна група, занимаваща се с подкупи и практикуване на логистика, помощ, чадър върху активността на проведени незаконни групи, занимаващи се с наркотрафик и разпространяването на опиати освен на територията на България ”, изясни на специфичен брифивт основният прокурор Иван Гешев.
А преди този момент написа в Туитър: Времето на недосегаемите свърши!

Разпоредих по най-бързия метод да се направи повсеместен разбор на активността на ГДБОП и главно и активността по противопоставяне на трафика, производството и разпространяването на опиати, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

„ Мога да обсъдя с премиера и да вземем осведомено и вярно решение за промени в структурата и кадровия състав по този начин, че да почистим името на дирекцията и всички чиновници, които работят съзнателно “, съобщи още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР