Ще бъдем изключително конструктивни и ще опитаме на база на

...
Ще бъдем изключително конструктивни и ще опитаме на база на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще направим опит за съставяне на правителство с първия мандат

Ще бъдем извънредно градивни и ще опитаме на база на първия мандат да бъде конструирано държавно управление. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в изявление за предаването „ Седмицата “ по Дарик радио.

Той помоли да не се употребяват тактики на шантаж и прикани към разговор.

Иванов добави, че най-важното е държавното управление, което 46-ото Народно заседание излъчи, да може да направи основни промени към по-добро. Той акцентира значимостта на това Движение за права и свободи да излезе от ролята на „ безконечния златен пръст “.

„ Моля, никой да не се пробва да ни вкарва в обстановка, в която някой ще ни извива ръцете и ще ни споделя „ или да, или не, или никакъв диалог “, уточни съпредседателят на „ Демократична България “.
 Христо Иванов: Не желаеме нито порции, нито постове Христо Иванов: Не желаеме нито порции, нито постове
Компанията в съпротива и компанията в ръководство би могла да бъде най-различна, съобщи в изявление за БНР съпредседателят на „ Демокра...

Христо Иванов прикани към положителни маниери и намаляване на тона на диалози сред парламентарно показаните партии. Той съобщи, че от „ Демократична България “ не упорстват за министерски постове, като изясни, че по-важни са политиките.

„ Две фундаментални предпоставки, с цел да можем да приказваме за политики, са ясното структуриране на парламентарната настройка, която ще застане зад това ръководство, и на състава на това ръководство по този начин, че то да бъде „ ваксинирано “ по отношение на модела на проникване на Сарая, който следим от 30 години “, уточни той.

Христо Иванов дефинира като сложна задачата за предварително преустановяване на мандата на основния прокурор Иван Гешев, само че увери, че все пак, опит ще бъде изработен.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР