Щастлив съм и съм горд, че съм българин. Това каза

...
Щастлив съм и съм горд, че съм българин. Това каза
Коментари Харесай

Гришо след триумфа в Лондон: Цял живот играя за България!

Щастлив съм и съм горделив, че съм българин. Това сподели Григор Димитров пред CNN след триумфа на финалите на Мастърс шампионата в Лондон. Най-добрият ни тенисист изясни, че през целия си живот е играл за България и желае да бъде образец освен в спорта, само че и за това по какъв начин се сбъдват фантазиите.

" Тази победа значи доста за мен, за фамилията ми и за моя тим, само че и за родината ми. Щастлив съм, горделив съм, че съм българин. Играя за моята страна цялостен живот и съм сигурен, че хората ще оценят това ", сподели Димитров.

" След всеки мач да виждаш знамената, атмосферата, приказно е.  В Лондон се усещах като че ли играя вкъщи. Винаги е прелестно, когато постигнеш нещо такова за страна като моята. Разбира се, ние имаме обичаи в тениса със сестрите Малееви. "

Първата ни ракета изясни и какво го кара да се усеща горделив: " Да си образец освен в спорта, само че и на усърдната работа. Няма значение от кое място си, когато мечтаеш, работиш вярно, предан си и влагаш пристрастеност, всичко си идва на мястото и ето го резултата. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР