Щабът на Арсенал празнува победата над Кристъл Палас с 1:0,

...
Щабът на Арсенал празнува победата над Кристъл Палас с 1:0,
Коментари Харесай

Артета: Резервите промениха мача

Щабът на Арсенал чества успеха над Кристъл Палас с 1:0, сякаш бе решаваща за купата в Англия, макар че едвам вторият кръг във Висшата лига. Успехът е още по-ценен поради аления картон на Такехиро Томиясу през второто полувреме.

Японският бранител бе глобен за закъснение на времето, а по-късно дръпна фланелката на Джордан Аю в 67-ата минута. " Това демонстрира какъв брой доста искахме успеха ", сподели Артета, представен от " Ройтерс ".

" Когато видите играчите на пейката… те излизат, с цел да оказват помощ на тима. Те бяха страхотни и смениха динамичността на мача. Благодаря им доста, тъй като в действителност способстваха за успеха в мача ", добави испанецът.

Той счита, че на играчите ще им би трябвало известно време да свикнат със санкционирането за закъснение на времето и това, че ще бъде прибавяно повече добавено време след постоянното.

" Ще бъде мъчно за нас. Гарантирам ви, че в някои мачове ще приключваме с 10 индивида или даже девет или осем според от това къде слагаме стандартите и равнището. Може да играем осем на осем, ще бъде занимателно ", сподели 41-годишният експерт.

Неговият сътрудник от Палас Рой Ходжсън вижда, че има доста неща да се подобрят при интерпретацията на новите правила. " Тези правила и хрумвания не можем да ги разбираем, само че би трябвало да се научим да живеем с тях ", сподели той пред Sky Sports.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР